Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
43 berichten.
Cindy uit Noordwijk heeft geschreven op 2 januari 2023 om 12:56
Wat een super service! Wat bent u een topper! Zeer goed geholpen en het was nog gezellig ook! Ik mocht direct terugkomen toen het euvel nog niet opgelost was en zonder extra kosten is mijn probleem snel verholpen. Heel goed en deskundig! Ik was eerst naar een ander bedrijf geweest en al snel was ik wat geld lichter, u daarentegen smeerde mij niets aan en dacht goed met me mee! Kortom een bedankje is zeer op zijn plaats! Ga zo door! Liefs Cindy
john van der hulst uit Noordwijk heeft geschreven op 4 oktober 2022 om 17:25
Nieuwe batterij laten zetten in mijn iPhone SE(2020) alles werkt weer perfect en het was niet zo duur en tijdens de werkzaamheden ook nog eens een gezellig gesprek gehad.
Piet van Klaveren uit Rijnsburg heeft geschreven op 16 juni 2022 om 14:46
Goede service. Mijn iPhone SE had problemen met opladen. Ik moest steeds harder het kabeltje in de telefoon duwen. Hij haalde wat stof met een haakje uit de telefoon en het probleem was opgelost. Aardige man die volgens mij niet het vel over je neus haalt. Ik hoefde niets te betalen. 👍
Gast heeft geschreven op 9 maart 2022 om 20:56
Eerlijk en betrouwbaar en erg kundig!! Ik was met mijn iPhone 11 eerst bij een ander bedrijf geweest. Alles was moeilijk moeilijk en ik kon de hoofdprijs betalen. Deze beste man zei dat ie niet te maken was. Mijn iPhone 11 vertoonde een schel en haperend geluid. Er zat veel stof in door mijn beroep. Dat bedrijf adviseerde een nieuwe luidspreker wat dan ook zou betekenen dat Face ID niet meer zou werken. Geen optie vond ik dus. Via via kwam ik bij Remco terecht. Remco stelde mij gerust en ik kon gelijk komen. Remco had hem opengemaakt en schoon gemaakt. Hij doet het nu weer top en de koste bleef laag. Erg blij mee dus.
Lennart Guijt heeft geschreven op 23 juli 2021 om 20:54
Super service, een eerlijke en goede zakenman!! Mijn telefoon kon niet meer opladen ( iPhone 11 ). Was naar een telefoon zaak gegaan en die zeiden dat het me €180,- zou kosten om hem te laten maken. Blij dat ik dat niet gedaan heb! Ik ben naar Remco gegaan en het bleek een heel ander probleem te zijn! Was met 2 min opgelost en het koste me niks! Super! Heel erg tevreden, zoals ik al zei, eerlijke en goede zakenman.
Miriam Paap heeft geschreven op 23 juli 2021 om 12:14
Supergoede service!! Ik dacht dat ik een nieuwe docking(waar je telefoon oplaad) zou moeten, maar Remco kon het stukje wat was afgebroken hierin er zo uithalen. Heel blij met de service.
Bram van der Plas heeft geschreven op 16 juni 2021 om 21:13
Vandaag goed geholpen door Remco Als er problemen zijn met je telefoon/iPhone kan je gewoon een e-mail sturen met je probleem en je krijg gelijk nog advies over wat je zou kunnen doen om het probleem te verhelpen. Service en klantvriendelijkheid is buitengewoon goed . Echt een aanrader voor reparatie service en advies !
Hilde Zwaan heeft geschreven op 21 maart 2021 om 11:00
Wij komen regelmatig bij Remco voor kapotte schermen of andere mankementen van onze telefoons/iPads. We zijn zeer tevreden over de service en reparaties. Laatst zat ik te stoeien met het nieuwe GPS horloge met simkaart van mijn zoontje. Remco had dit zo gefikst en is dus van alle markten thuis! (& omdat we vaker komen, wilde hij hier niets voor rekenen. Wat een klantvriendelijkheid!)
Noortje Kleinjan heeft geschreven op 13 januari 2021 om 11:00
Mijn telefoon kon niet meer opladen en ging daardoor niet meer aan. 1 trip naar deze telefoondokter en het was opgelost. Echt fantastisch!
Hilde heeft geschreven op 17 december 2020 om 11:00
Je kan gelijk terecht en na een uurtje klaar. Fijne en goede service
Neelte heeft geschreven op 17 december 2020 om 11:00
Wat een top service..aantal keer naar een bestaande winkel geweest met me telefoon. Blijkt dat het onnodig is geweest een nieuwe accu. Me telefoon heeft al veel onnodig geld gekost blijkt achteraf. Deze meneer verhielp het probleem binnen 3 seconden. Top service en eerlijkheid voor een eerlijke prijs!
Jan heeft geschreven op 10 februari 2020 om 11:00
Prima service en garantie. Eerlijk en betrouwbaar. Kan Phone Repair Katwijk iedereen aanbevelen.
Trude heeft geschreven op 7 februari 2020 om 11:00
Uitstekende service! Super goed bereikbaar en je kan vrijwel direct terecht. iPhone binnen no time gedeblokkeerd
Ronald heeft geschreven op 27 januari 2020 om 11:00
Super service, we hadden een kapotte Iphone, Heel snel en vakkundig geholpen. Werkelijk top. ik ga alleen nog maar naar Remco 🙂
Bas van Rijn heeft geschreven op 21 november 2019 om 11:00
Een tweedehands telefoon gekocht voor een schappelijke prijs. Ideaal voor de kinderen.
Willem Bosman heeft geschreven op 7 september 2019 om 10:00
Ik wilde gewoon iemand die Nederlands spreekt. Speciaal uit Oegstgeest naar Katwijk gekomen. Bedankt voor de goede service.
H. uit Katwijk uit Katwijk heeft geschreven op 3 september 2019 om 10:00
Pinnen kon niet. Maar met een Rabobank aan de overkant is dat geen probleem. Ideaal.
Ben heeft geschreven op 30 juli 2019 om 10:00
Oude telefoon helemaal laten maken voor de verkoop. "Tweedehands" scherm gebruikt. Scheelde toch wat. Zou hou ik zelf ook nog wat over. Bedankt voor het meedenken.
Henk Zuijderduijn heeft geschreven op 13 april 2019 om 10:00
Lekker dichtbij. Komt goed zijn aspraken na!
Maurice heeft geschreven op 21 juni 2018 om 10:00
Op donderdagavond gebeld voor het vervangen van de accu van een iPhone 6. Ik mocht gelijk langskomen en binnen een kwartiertje was het gefikst! Als we niet zoveel geouwehoerd hadden, was het nog sneller geweest. 😉 Zoals door anderen gemeld: vriendelijk en prima service!