Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
49 berichten.
Ed uit Pijnacker schreef op 9 oktober 2023 om 13:22
Wat een vlotte service! Usb poort smartphone deed het niet. Kosteloos oplossing gezocht. Aanrader!
Ron van der Kolk uit Katwijk schreef op 26 april 2023 om 17:18
Woensdag, 26 april 2023 Vanmiddag langs geweest met mijn Samsung phone, had zelf wat gesloopt. Geen probleem, werd direct naar gekeken en gerepareerd.!!!!! Ultieme service!!! Aardige kerel ook, trouwens.
Piet Postmus uit Valkenburg ZH schreef op 16 april 2023 om 21:46
Mijn iPad wilde niet meer opladen. Even bij Remco langs gegaan en het probleem was vrijwel direct opgelost en nog gratis ook. Super service !
Marcel Westdijk schreef op 14 april 2023 om 17:23
Wat een uitstekende service van Remco. Barst in het scherm was binnen een uurtje opgelost. Nieuw scherm erin en iedereen weer blij. Heel erg bedankt.
Aad uit Rijnsburg schreef op 13 april 2023 om 22:58
Met alleen een zwart scherm en een lege batterij op de telefoon op weg naar Katwijk. Remco heeft alles snel gefixt en omdat het probleem eenvoudig was te verhelpen werden er geen kosten in rekening gebracht. Top service dus!
Leen Guijt schreef op 3 april 2023 om 16:21
Top geholpen, goede service. Opladen van telefoon ging niet meer lekker, Remco had het binnen no-time vakkundig en goed verholpen.
Cindy uit Noordwijk schreef op 2 januari 2023 om 12:56
Wat een super service! Wat bent u een topper! Zeer goed geholpen en het was nog gezellig ook! Ik mocht direct terugkomen toen het euvel nog niet opgelost was en zonder extra kosten is mijn probleem snel verholpen. Heel goed en deskundig! Ik was eerst naar een ander bedrijf geweest en al snel was ik wat geld lichter, u daarentegen smeerde mij niets aan en dacht goed met me mee! Kortom een bedankje is zeer op zijn plaats! Ga zo door! Liefs Cindy
john van der hulst uit Noordwijk schreef op 4 oktober 2022 om 17:25
Nieuwe batterij laten zetten in mijn iPhone SE(2020) alles werkt weer perfect en het was niet zo duur en tijdens de werkzaamheden ook nog eens een gezellig gesprek gehad.
Piet van Klaveren uit Rijnsburg schreef op 16 juni 2022 om 14:46
Goede service. Mijn iPhone SE had problemen met opladen. Ik moest steeds harder het kabeltje in de telefoon duwen. Hij haalde wat stof met een haakje uit de telefoon en het probleem was opgelost. Aardige man die volgens mij niet het vel over je neus haalt. Ik hoefde niets te betalen. 👍
Gast schreef op 9 maart 2022 om 20:56
Eerlijk en betrouwbaar en erg kundig!! Ik was met mijn iPhone 11 eerst bij een ander bedrijf geweest. Alles was moeilijk moeilijk en ik kon de hoofdprijs betalen. Deze beste man zei dat ie niet te maken was. Mijn iPhone 11 vertoonde een schel en haperend geluid. Er zat veel stof in door mijn beroep. Dat bedrijf adviseerde een nieuwe luidspreker wat dan ook zou betekenen dat Face ID niet meer zou werken. Geen optie vond ik dus. Via via kwam ik bij Remco terecht. Remco stelde mij gerust en ik kon gelijk komen. Remco had hem opengemaakt en schoon gemaakt. Hij doet het nu weer top en de koste bleef laag. Erg blij mee dus.
Lennart Guijt schreef op 23 juli 2021 om 20:54
Super service, een eerlijke en goede zakenman!! Mijn telefoon kon niet meer opladen ( iPhone 11 ). Was naar een telefoon zaak gegaan en die zeiden dat het me €180,- zou kosten om hem te laten maken. Blij dat ik dat niet gedaan heb! Ik ben naar Remco gegaan en het bleek een heel ander probleem te zijn! Was met 2 min opgelost en het koste me niks! Super! Heel erg tevreden, zoals ik al zei, eerlijke en goede zakenman.
Miriam Paap schreef op 23 juli 2021 om 12:14
Supergoede service!! Ik dacht dat ik een nieuwe docking(waar je telefoon oplaad) zou moeten, maar Remco kon het stukje wat was afgebroken hierin er zo uithalen. Heel blij met de service.
Bram van der Plas schreef op 16 juni 2021 om 21:13
Vandaag goed geholpen door Remco Als er problemen zijn met je telefoon/iPhone kan je gewoon een e-mail sturen met je probleem en je krijg gelijk nog advies over wat je zou kunnen doen om het probleem te verhelpen. Service en klantvriendelijkheid is buitengewoon goed . Echt een aanrader voor reparatie service en advies !
Hilde Zwaan schreef op 21 maart 2021 om 11:00
Wij komen regelmatig bij Remco voor kapotte schermen of andere mankementen van onze telefoons/iPads. We zijn zeer tevreden over de service en reparaties. Laatst zat ik te stoeien met het nieuwe GPS horloge met simkaart van mijn zoontje. Remco had dit zo gefikst en is dus van alle markten thuis! (& omdat we vaker komen, wilde hij hier niets voor rekenen. Wat een klantvriendelijkheid!)
Noortje Kleinjan schreef op 13 januari 2021 om 11:00
Mijn telefoon kon niet meer opladen en ging daardoor niet meer aan. 1 trip naar deze telefoondokter en het was opgelost. Echt fantastisch!
Hilde schreef op 17 december 2020 om 11:00
Je kan gelijk terecht en na een uurtje klaar. Fijne en goede service
Neelte schreef op 17 december 2020 om 11:00
Wat een top service..aantal keer naar een bestaande winkel geweest met me telefoon. Blijkt dat het onnodig is geweest een nieuwe accu. Me telefoon heeft al veel onnodig geld gekost blijkt achteraf. Deze meneer verhielp het probleem binnen 3 seconden. Top service en eerlijkheid voor een eerlijke prijs!
Jan schreef op 10 februari 2020 om 11:00
Prima service en garantie. Eerlijk en betrouwbaar. Kan Phone Repair Katwijk iedereen aanbevelen.
Trude schreef op 7 februari 2020 om 11:00
Uitstekende service! Super goed bereikbaar en je kan vrijwel direct terecht. iPhone binnen no time gedeblokkeerd
Ronald schreef op 27 januari 2020 om 11:00
Super service, we hadden een kapotte Iphone, Heel snel en vakkundig geholpen. Werkelijk top. ik ga alleen nog maar naar Remco 🙂